Biovegan Mix de faina pentru ciabatta, fara gluten bio 500g

Biovegan Mix de faina pentru ciabatta, fara gluten bio 500g

26,16 RON
 

Biovegan Mix de faina pentru ciabatta, fara gluten bio 500g

26,16 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biogama.ro
Descrierea produsului
Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan și fără gluten pentru ciabatta de calitate organică. O ciabatta cu o crustă minunat de crocantă și o textură moale se poate pregăti din acest amestec de copt cu doar câteva mișcări și puțin ulei de măsline, apă și drojdie. Pâinea poate fi rafinată cu măsline sau roșii uscate după bunul plac, evocând un pic de sărbători în farfurie. Mod de preparare:Mai aveti nevoie de: 450 ml apă călduță 3 linguri (30 ml) ulei de măsline bio 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g) niște făină fără gluten mixer manual cu carlig pentru aluat Așa faci din ea două pâini1. Pune amestecul de pâine într-un bol, amestecă-l cu drojdia uscată și apoi adaugă apa și 2 linguri ulei. Frământați totul bine, mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual. 2. Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute. 3. Preîncălziți cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la căldură sus/inferioară și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. 4. Peste aluat se toarnă 1 lingură de ulei de măsline, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiți o parte lungă a aluatului în aproximativ 2/3 și îndoiți cealaltă parte peste ea. 5. Puneți aluatul ambelor pâini, cu partea netedă în sus, pe foaia de copt și lăsați-l din nou la dospit aproximativ 15 minute. 6. Presărați ambele ciabatta cu făină și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul cu convecție sau 40 de minute la căldură sus/jos. 7. După coacere, lasă pâinile să se răcească puțin pe un grătar înainte de a le savura. Sfat: Rafinați-vă ciabatta cu măsline sau roșii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să le frământați pentru scurt timp în aluat la sfârșitul pasului 1.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.