Biovegan Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio 500g

Biovegan Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio 500g

24,61 RON
 

Biovegan Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio 500g

24,61 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biogama.ro
Descrierea produsului
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten! Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cumaia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate. Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă. Mod de preparare:Mai ai nevoie pentru pâineacu crusta 450 ml apă 3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere) mixer manual cu carlig pentru aluat racleta pentru aluat Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace. Urmati etapele:1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit. 3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere. SFAT:tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce). 4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute. 5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.