Biovegan Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten bio 480g

Biovegan Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten bio 480g

30,06 RON
 

Biovegan Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten bio 480g

30,06 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biogama.ro
Descrierea produsului
Mix biopentru copt brownies de ciocolată cu un strat de cheesecake cremos, combină gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolată. Rețeta inovatoare oferă o explozie de gust și poate fi preparată atât vegan, cât și tradițional. Pentru retetavegetariana aveti nevoie de: 200 ml lapte 100 g unt moale 200 g quark cu conținut scăzut de grăsimi 150 g iaurt natural (3,8% grăsime) 1 ou tava de copt(20 x 20 cm) mixerde mana cu tel Prepararea brownie-urilor vegetariene cucheesecakePreîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina. Într-un castron, adăugați amestecul de aluat pentru brownie, laptele și untul. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarnă aluatul în tava unsă cu unt și se netezește puțin. Puneți amestecul de cheesecake cu quark cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și ou într-un al doilea castron și amestecați totul cu un mixer de mână cu un tel laturatie redusapână la omogenizare. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute. Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din tavă. Pentru retetavegana aveti nevoie de: 200 ml băutură de soia 100 g margarină moale 400 g quarc de soia sau iaurt tava de copt (20 x 20 cm) mixer de mana cu tel Prepararea brownie-urilor vegane cucheesecakePreîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. De asemenea, le puteți da făină opțional. Într-un castron, combinați amestecul de brownie cu laptele de soia și margarina. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnați aluatul în tava de copt și neteziți-l puțin. Într-un al doilea castron, combinați amestecul de cheesecake cu brânză de vaci de soia sau iaurt. Se amestecă totul cu mixerul de mână cu telul la setarea cea mai scăzută până se omogenizează. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute. Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din matriță.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.