GRIZLY Hrișcă sfărâmată 1000 g

Ofertele pentru produsul

 

GRIZLY Hrișcă sfărâmată 1000 g

17,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
grizly.ro
Descrierea produsului
GRIZLY Hrișcă sfărâmată 1000 g

Clasificare administrativă: Produse cerealiere și derivate
Ingrediente: Hrișcă sfărâmată 100%
Țara de origine: Slovacia
Depozitare: Păstrați într-un loc uscat și răcoros
Ambalaj: Pachet cu închidere ermetică din polipropilenă sau vidat în polipropilenă (în timpul transportului, se poate produce devidare, acest lucru nu afectează calitatea produsului)

Proprietăți și beneficii:Hrișca are originea în Himalaya. Aceasta a ajuns la noi prin secolul al XII-lea, datorită incursiunilor păgâne, care au adus-o în Europa. Este un aliment natural fără gluten și ușor de digerat. Este o sursă bogată de carbohidrați complecși și fibre, care contribuie la o digestie sănătoasă și reglează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, conține vitamine valoroase, în principal din grupa B și E și minerale, în care rutina are un rol important.
Utilizare: Hrișca este delicioasă atât în preparate sărate cât și în cele dulci. Hrișca sfărâmată este ideală pentru gătit terci. Putem să o combinăm cu fructe proaspete sau cu fructe uscate (prune, caise, afine) saunuci (migdale, caju, nuci de Brazilia) și semințe (in, chia, floarea soarelui). Există multe variante de preparare. Putem să o savurăm cu cacao, miere sausirop . Astfel, prepară un mic dejun sau o gustare satioasă și nutritivă. În varianta sărată, poate fi utilizată ca garnitură, aromată cu ierburi și usturoi sau roșii uscate. Poate fi folosită și ca ingredient principal în prepararea unui fel de mâncare cu legume prăjite, ciuperci sau carne.
Modalitate de preparare: Clătiți hrișca sfărâmată iar apoi fierbeti-o similar cu orezul (15-20 minute), acolo unde un sfert hrișcă ar avea nevoie de aproximativ două părți apă. Pentru o preparare mai blândă, puteți fierbe timp de 5 minute, apoi lăsați să se infuzeze timp de aproximativ 30 de minute sub un capac.
Alte rețete interesante puteți găsi în revista noastră.
Păsătele spartă este potrivită în special pentru prepararea de terciuri. Este un aliment valoros din punct de vedere nutrițional, natural fără gluten. Este decojită mecanic, păstrând astfel toate nutrienții. Este ușor de preparat și rapidă, foarte ușor de digerat și, în plus, hrănitoare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.